FAQwit.png

Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan en waarom je voor ons zou moeten kiezen?

Hier kun je de meest gestelde vragen vinden.

Wat is het voordeel van een totaalpakket?


Het voordeel van een totaalpakket ten opzichte van losse producten is dat er één rode draad zit in de branding die we leveren. Omdat we een groot netwerk hebben met creatieve ondernemers kunnen we externe freelancers inhuren als jullie een vraag hebben waar wij niet direct zelf aan kunnen voldoen. Doordat wij steeds overkoepelend overzicht hebben kunnen wij een branding aanbieden die goed aansluit op jullie wensen en waarbij zichtbaar samenhang is tussen alle elementen.
Wat als ik niet tevreden ben over het resultaat?


Betrokkenheid van de klant is voor Framing Stories een belangrijk onderdeel in het designproces. Door samen te brainstormen en jullie input mee te nemen in het creatieve proces wordt de output ook echt van jullie. Er zijn een aantal momenten waar ruimte is om feedback te leveren op de designs, zodat jullie na het proces tevreden zijn met wat er is geleverd. Bekijk hier vooral even onze werkwijze om te zien hoe wij omgaan met feedback.
Hoe kunnen jullie een persoonlijk design maken als jullie ons en ons bedrijf helemaal niet kennen?


Framing Stories vindt het belangrijk om jullie als bedrijf goed te leren kennen. Daarom nemen wij de tijd om te zien waar jullie voor staan, waarom jullie doen wat jullie doen en wat jullie bedrijf nou zo uniek maakt. Deze inzichten nemen wij mee in ons creatieve proces, zodat het uiteindelijke resultaat naadloos aansluit bij de identiteit van het bedrijf.
Waarom zouden wij zoveel investeren als we zelf een huisstijl zouden kunnen maken, of een losse ontwerper of fotograaf kunnen inhuren?


Het aanschaffen van een pakket van Framing Stories kan best een grote stap zijn. Maar wij zijn ervan overtuigd dat dit een investering is voor de toekomst van jullie bedrijf. Met het totaalpakket dat wij leveren wordt het voor jullie makkelijk om ideale klanten aan te spreken. We nemen de tijd om het bedrijf te leren kennen en duiken in de markt waar jullie je bevinden. Vervolgens kunnen we vanuit één rode draad en één stijl een herkenbare branding ontwikkelen dat zich overal op dezelfde manier uit. Daarnaast hoeven jullie zelf maar in contact te staan met één persoon, en regelen wij de rest. Het totaalpakket wordt hapklaar aangeleverd, wat inhoudt dat jullie hier zelf mee aan de slag kunnen gaan. Workshops over de toepassing van de branding, website of het beeldmateriaal zitten in onze pakketten verwerkt.
In hoeverre kunnen wij straks écht zelf aan de slag?


Jullie ontvangen van ons een uitgebreide ‘Styleguide’ waarin uitgelegd staat hoe de huisstijl en alle andere beeldelementen toegepast kunnen worden. Alle huisstijlelementen ontvangen jullie in een Dropbox-map of via Wetransfer. Er zijn geen onderdelen die wij zelf achterhouden of niet aanleveren. Daarnaast werken we met verschillende tools, waaronder Canva. We leveren de losse elementen ook aan in deze tool zodat jullie zelf bepaalde beelduitingen zoals social media posts in elkaar kunnen zetten. In onze pakketten verwerken we workshops die passen bij jullie team. Denk hierbij aan een workshop die gaat over Canva of het maken van eigen beeld. Daarnaast bieden wij andere workshops aan, die ervoor zorgen dat jullie steeds meer intern kunnen werken, zoals bijvoorbeeld een workshop ‘basisfotografie met de smartphone’ voor bedrijven die actieve social media kanalen willen onderhouden. Bouwen wij ook een website voor jullie? We bieden platformen als Wordpress, Showit of Wix. In deze verschillende platformen is het mogelijk om zelf aanpassingen te doen. Ook met de bouw van de website bieden wij een workshop aan om het werken met deze platformen onder de knie te krijgen. Mochten jullie als bedrijf juist de branding geheel willen uitbesteden zijn wij zeker bereid om voor langere tijd een samenwerking aan te gaan. De startfase zal hierbij de meeste tijd in nemen waarna we eens in de zoveel tijd terugkomen om verder designwerk voor jullie te leveren.

framingstories.ontwikkeling.bedrijf.branding.portret