Onlineimage-framingstories-25.jpg
killersocials.png

+ Heeft jouw sociale media nog steeds niet de uitstraling die jij wil?

+ Heb je moeite met het creëren van unieke content?

+ Lukt het je niet om online op te vallen?

+ Wil je zelf meer duidelijkheid over wat je zou kunnen posten?

+ Bereik je nog te weinig klanten?

HERKEN JIJ DIT?

+ Makkelijk eigen visuele content maken?

+ Veel meer ideale klanten aantrekken?

+ Een uniek online merk van je bedrijf maken?

+ Één geheel op jouw online kanalen?

WIL JIJ GRAAG

Lets go!

WAT HAAL IK UIT DIT PAKKET?

Met Killer socials wordt het voor jou gemakkelijk om je online identiteit te laten zien naar de rest van de wereld. Je krijgt zelfvertrouwen over je branding en kan trots zijn op de content die je deelt. Doordat jij zometeen efficient kan werken aan je content en boordevol ideeën zit, hoef jij nooit meer te twijfelen over wat je gaat posten maar heb jij je ijzersterke content al klaar liggen.

 

Wij creëren voor jou een beeldbank zodat jij na deze upgrade niet meer met lege handen staat. Op deze manier kan jij gelijk van start met het delen van sterkere content. Daarnaast leren wij jou door onze workshop zelf fantastische foto's te maken, gewoon met je eigen telefoon! 

DSC_2222.jpg
killersocials.png

BASIS PAKKET

- Strategie: We gaan aan de slag met een creatief en sterk plan voor jouw social media. Wat past bij je bedrijf en bij jouw ideale klanten? Samen zoeken we naar de perfecte planning en een consistent geheel. We richten ons op échte waardevolle onderwerpen en impactvolle plannen! Naast mooi moet jouw feed ook functioneel zijn en werken. Je ontvangt een complete conclusie met een duidelijke aanpak en heel erg veel ideeën over wat jij online kunt posten. Easy peasy dus!

 

- Foto beeldbank: Aan de hand van deze duidelijke strategie plannen we een fotosessie die volledig gericht is op het maken van de content die aansluit bij het social media plan. Niet alleen maar mooie plaatjes, maar foto's vanuit een duidelijk plan (aanlevering: zo'n 100 nabewerkte beelden in een online gallery).

5400.png
kosten-3.png

UITGEBREID PAKKET

Alles van het basis pakket plus:

- (online) Workshop telefoon fotografie

Hoe mooi onze foto's ook zijn, jij moet jouw eigen content kunnen maken. Dit zorgt ervoor dat jij consistent en op de juiste manier aanwezig kunt zijn. We steken de workshop in op jouw behoeftes. Flatlays? Portretten? Of misschien juist video's? Jij kunt hierna te gekke foto's maken! Heb jij een digitale camera, ook hiermee kunnen we jou helpen.

- Een eigen fotofilter

We ontwikkelen de foto's in een filter die jij vervolgens ook zelf kunnen gebruiken (ja ook op je telefoon!).

- En nu tijdelijk (!) gratis toegang tot ons online traject: Consistent online brand T.W.V. 149,00 ex btw.

5400.png
kosten.png

“Loïs en Anouk hebben mij vanaf het begin van mijn bedrijf geholpen om echt een sterk merk neer te zetten. Met allerlei sterke foto's kan ik zelf aan de slag om onder andere eenvoudig social media posts te maken. Ik ben altijd blij met hun werk! En dus ook al vijf jaar vaste klant.”  Marit - Girls of honour (11k volgers op Instagram)

Onlineimage-Marit-Girlsofhonour-91.jpg