framingstories-design-huisstijl-video-fo
framingstories.logo.design
design.logo.huisstijl
framingstories.portret.branding.fotografie

Studio Framing Stories is een creatieve studio in Utrecht opgezet door Anouk en Loïs. Ze zijn gericht op het creëren van een visueel verhaal voor jouw bedrijf.

 

Het is hun missie om bedrijven te  versterken die echte waarde te bieden hebben aan hun klanten. Tijdens het proces werken ze nauw samen met jouw bedrijf om deze unieke persoonlijkheid te ontdekken en dit te vertalen naar heldere visuele beelden.

 

Daarnaast willen ze ervoor zorgen dat jij en je team onafhankelijk verder kunnen met een huisstijl, beeldtaal en beeldbank.

framingstories.eigenbedrijf.personalbranding.portret
framingstories-design-logo-huisstijl-fot

Anouk van Ravenhorst startte haar eerste onderneming in 2013 terwijl ze nog studeerde aan de kunstacademie als grafisch ontwerper. Ze is sindsdien werkzaam als ontwerper, fotograaf en videograaf voor verschillende opdrachtgevers. Ze heeft het label Online image opgezet waarbij ze ondernemers helpt met hun personal branding en heeft als fotograaf voor meerdere grote klanten gewerkt. Van de WE Fashion stores tot Hashtag workmode. Daarnaast geeft ze workshops op het gebied van personal branding.

framingstories-design-huisstijl-video-fo
framingstories-design-huisstijl-video-fo

Loïs Smit is sinds 2018 officieel gestart als ondernemer. Ze is een pro in het creëren van uitdagende concepten. Loïs werkt voor verschillende opdrachtgevers bij het uitdenken en inzetten van sterke cinematische foto en video beelden. 

Ze heeft daarnaast veel verstand van de vlogwereld en weet wat er speelt en werkt op sociale media. Ze is kritisch en werkt vanuit haar intuïtie. 

framingstories.anoukfotografeert.eigenbedrijf.design
design.fotografie.framingstories
framingstories.illustratie.huisstijl