We hebben vijf basispakketten samengesteld om je een indicatie te geven van wat er mogelijk is. Je kunt hier uit kiezen, of wij kunnen een pakket op maat maken die helemaal aansluit op jullie bedrijf en doelgroep. Extra diensten toevoegen aan een bestaand pakket? Ook dat is mogelijk.

Voor als jullie de basis van je (online) branding goed voor elkaar willen hebben.

Huisstijl: Logo, lettertypes, kleurenpallet, iconen, grafische elementen, visitekaartje, huisstijlhandboek.

 

Web design: Website design en website bouw

 

Foto beeldbank: Een fotoshoot om de sfeer van het bedrijf, het product of de dienst in beeld te brengen. Daarnaast ontvangen jullie een eigen filter voor jullie (telefoon) foto’s. 

Voor als jullie aan de slag willen met een sterke social media uitstraling

Strategie: We gaan aan de slag met een creatief en sterk plan voor jouw social media. Wat past bij jullie bedrijf en bij jullie ideale klanten? Samen zoeken we naar de perfecte planning en een consistent geheel. 

 

Foto beeldbank: Aan de hand van deze duidelijke strategie plannen we een fotosessie die volledig gericht is op het maken van de content die aansluit bij het social media plan. Niet zomaar mooie plaatjes, maar foto's vanuit een duidelijk plan (aanlevering: zo'n 100 nabewerkte beelden).

+ Extra

Video beeldbank: Tijdens het schieten van de juiste content ontwikkelen we ook videomateriaal waarmee jullie lange tijd vooruit kunnen. Denk aan korte lifestyle video's voor jullie social media en eventuele social advertising. In dit pakket leveren we 5 video's van 15 seconden aan (dit is aan te passen naar eigen voorkeur).

Een eigen fotofilter nodig? We ontwikkelen de foto's en video's in een filter die jullie vervolgens ook zelf kunnen gebruiken (ja ook op je telefoon!)

+ Extra

Voor als jullie je merk bekend willen maken of bijvoorbeeld een nieuw product willen introduceren aan je doelgroep. Maak impact met een verhalende campagne. Door een sterke campagne met een duidelijk concept spreken jullie je doelgroep op een hele gerichte manier aan. De ene campagne bestaat uit video en komt op Instagram, terwijl de andere campagne juist wordt gedrukt en verstuurd. Daarom is de prijs heel erg afhankelijk van het concept van de campagne. Hieronder hebben wij een voorbeeld beschreven om een prijsindicatie te geven. 

Een concept uitgewerkt in een sfeerdocument inclusief moodboard.

 

Drie video’s van 30 seconden geschoten op drie verschillende locaties. De video’s worden aangeleverd in vierkant, liggend en story formaat zodat de video’s op elk platform inzetbaar zijn. Daarnaast leveren we korte shots aan die voortdurend inzetbaar zijn op social media.

 

50 foto’s geschoten per locatie, dus 150 diverse nabewerkte foto’s in totaal. Daarnaast is het mogelijk om een eigen filter te laten maken. Deze kunnen we aanleveren voor de app Lightroom. Zodat je eigen foto's ook kunt bewerken in deze preset.

Voor bedrijven die toe zijn aan een online opfrisbeurt en die social media nu echt goed willen aanpakken. We leren jullie hierbij om eigen content te maken zodat jullie online weer helemaal actueel en up-to-date zijn.

Het opfrissen van de bestaande huisstijl. Met nieuwe kleuren, een verbeterd logo of nieuwe huisstijlelementen. Daarnaast leveren we de huisstijl volledig online aan (in Canva en Trello). Zodat jullie er makkelijk zelf mee aan de slag kunnen.

 

Workshop telefoonfotografie om zelf mooie content te maken.

+ Een filter voor jullie eigen (telefoon)foto’s.

 

Social media templates om zelf makkelijk posts te maken.

 

Templates voor jullie nieuwsbrief of e-book.

Dit pakket is voor bedrijven die klaar zijn om echt een volgende stap te zetten naar professionaliteit. Dit is voor jullie als jullie je bedrijf kenbaar willen maken en een grotere doelgroep willen bereiken en als jullie klaar zijn om de branding van je bedrijf echt goed aan te pakken.

Huisstijl: Logo, lettertypes, kleurenpallet, iconen, grafische elementen, visitekaartje, huisstijlhandboek.

 

Web design: Website design en website bouw.

 

Social media strategie: zie het pakket van de Sociallite  

Beeldbank foto en videografie: Een fotoshoot en videoshoot om sfeerbeelden te ontwikkelen voor de basiscontent van een website en sociale media platformen.

 

Één campagne: gebaseerd op het voorbeeld 

van ‘The Campaigner.

 

Twee templates voor een nieuwsbrief en E-book.

 

Twee workshops naar keuze

Elke week een gratis opdracht voor jouw personal brand? En op de hoogte blijven van onze workshops en online events?

FRAME YOUR STORY