We hebben vier basispakketten samengesteld om je een indicatie te geven van wat er mogelijk is. Je kunt hier uit kiezen, of wij kunnen een pakket op maat maken die helemaal aansluit op jullie bedrijf en doelgroep. Extra diensten toevoegen aan een bestaand pakket? Ook dat is mogelijk.

Voor als jullie de basis van je (online) branding goed voor elkaar willen hebben.

Huisstijl: Logo, lettertypes, kleurenpallet, iconen, grafische elementen, visitekaartje, huisstijlhandboek.

 

Web design: Website design en website bouw

 

Foto beeldbank: Een fotoshoot om de sfeer van het bedrijf, het product of de dienst in beeld te brengen. Daarnaast ontvangen jullie een eigen filter voor jullie (telefoon) foto’s. 

Voor als jullie je merk bekend willen maken of bijvoorbeeld een nieuw product willen introduceren aan je doelgroep. Maak impact met een verhalende campagne. Door een sterke campagne met een duidelijk concept spreken jullie je doelgroep op een hele gerichte manier aan. De ene campagne bestaat uit video en komt op Instagram, terwijl de andere campagne juist wordt gedrukt en verstuurd. Daarom is de prijs heel erg afhankelijk van het concept van de campagne. Hieronder hebben wij een voorbeeld beschreven om een prijsindicatie te geven. 

Een concept uitgewerkt in een sfeerdocument inclusief moodboard.

 

Drie video’s van 30 seconden geschoten op drie verschillende locaties. De video’s worden aangeleverd in vierkant, liggend en story formaat zodat de video’s op elk platform inzetbaar zijn.

 

30 foto’s geschoten per locatie, dus 90 foto’s in totaal

Voor bedrijven die toe zijn aan een online opfrisbeurt en die social media nu echt goed willen aanpakken. We leren jullie hierbij om eigen content te maken zodat jullie online weer helemaal actueel en up-to-date zijn.

Het opfrissen van de bestaande huisstijl.

 

Workshop telefoonfotografie om zelf mooie content te maken.

+ Een filter voor jullie eigen (telefoon)foto’s.

 

Social media templates om zelf makkelijk posts te maken.

 

Templates voor jullie nieuwsbrief of e-book.

Dit pakket is voor bedrijven die klaar zijn om echt een volgende stap te zetten naar professionaliteit. Dit is voor jullie als jullie je bedrijf kenbaar willen maken en een grotere doelgroep willen bereiken en als jullie klaar zijn om de branding van je bedrijf echt goed aan te pakken.

Huisstijl: Logo, lettertypes, kleurenpallet, iconen, grafische elementen, visitekaartje, huisstijlhandboek.

 

Web design: Website design en website bouw.

 

Beeldbank foto en videografie: Een fotoshoot en videoshoot om sfeerbeelden te ontwikkelen voor de basiscontent van een website en sociale media platformen.

 

Één campagne: gebaseerd op het voorbeeld 

van ‘The Campaigner.

 

Twee templates voor een nieuwsbrief en E-book.

 

Twee workshops naar keuze