BEN JIJ ONDERNEMER?

En wil je ideale klanten die passen bij jou en je werk? Creëer samen met ons een betere connectie met jouw klant en volgers door jezelf te laten zien. Vertel je eigen verhaal en maak je bedrijf persoonlijk.

personal branding

Online cursus

WIL JIJ EEN STERK BRAND DAT PROFESSIONALITEIT EN KRACHT UITSTRAALT? 

Waarom is consistent zijn op social media en op je website soms zo lastig? En waarom kost het zoveel tijd?! Uitzoeken van het juiste beeld, tekst schrijven en überhaupt bedenken wat je moet delen. 

Wil jij impact maken met jouw content? En een verhaal vertellen wat past bij jouw bedrijf? Ga met ons aan de slag om een krachtig en waardevol online brand neer te zetten!

Wil jij...

Wat? Tijdens ons online programma leer je foto's, video's en andere posts professioneler aan te pakken zodat jij zometeen een consistent killerbrand hebt! 

Wat?

Online image op Instagram

Aan de slag

FOTO OF VIDEO SHOOT

Ga één-op-één met ons aan de slag om jouw foto of videoshoot te rocken! We zijn inmiddels met zo'n 50 vrouwelijke ondernemers op pad gegaan voor de beste beelden voor jouw online merk!

KILLER SOCIALS

Ga samen met ons aan de slag om een geniaal plan te maken voor jouw socials. En ontvang ook een mega sterke beeldbank plus workshop telefoonfotografie! Oh en wat dacht je van een persoonlijke filter?!

Wist je dat... 

...een video op een landingspagina de conversie met 80% doet laten stijgen? En dat 46% van de mensen die en video bekijken daarna gelijk een actie ondernemen?

Elke week een gratis opdracht voor jouw personal brand? En op de hoogte blijven van onze workshops en online events?

FRAME YOUR STORY