Online huisstijl Portfolio Bootcamp

Van huisstijl tot videografie, Portfolio Bootcamp is visueel volledig ontwikkelt door Anouk. Portfolio Bootcamp is een bedrijf dat workations organiseert voor fotografen. De workations worden overal op de wereld georganiseerd. Zo zijn ze naar het warme Zuid-Afrika afgereisd en hebben ze de kou getrotseerd in IJsland.

Om de reizen te verkopen heeft Anouk een website ontwikkelt met een sterke branding. Deze is doorgevoerd in alle online producten zoals de nieuwsbrief, sociale media en brochures.

Ook de video's zijn door Anouk gemaakt, zowel voor de website als op social media. Dit maakt het adverteren een stuk makkelijker. Bekijk een samenvatting van hoe Portfolio Bootcamp er online uitziet hier.

Bezoek hier de website van Portfolio Bootcamp


Voor iedere reis wordt er één thema kleur en één extra font uitgekozen. Dat maakt elke reis uniek, ook advertentie materiaal wordt in dit palet aangemaakt. De kleur en het font wordt uitgekozen op basis van het land, iets dat past bij de eigenschappen of natuur van het land of de cultuur die ze gaan ontdekken.


portfoliobootcamp.design.grafisch.framingstories


grafisch.ontwerper.huisstijl.logo.framingstories

huisstijl.fotografie.campagne.framingstories

framingstories.branding.huisstijl.design

framingstories.design.print.drukwerk

contentcreatie.grafisch.ontwerp.design.framingstories

branding.grafisch.framingstories

fotografie.campagne.framingstories.branding

framingstories.fotografie