University Store HVA



Een unieke opdracht, de Hogeschool van Amsterdam start volgend jaar met een nieuw concept. Een winkel met producten die zijn ontwikkeld door ondernemers afkomstig van de HVA. Deze store heeft een eigen naam en mocht een eigen branding krijgen. Deze branding draaiden wij in elkaar. We zijn nu nog druk bezig met de ontwikkeling van Social campagnes voor de lancering van deze vette winkel. Maar daar later meer over!


Het resultaat van onze samenwerking? We ontwikkelden de branding, hebben drie campagnes uitgedacht en daarnaast blijven we betrokken bij de minor ondernemerschap en zullen we daar jaarlijks workshops geven over online zichtbaarheid.


University Store, een winkel voor ondernemers. Een plek voor studenten om geïnspireerd te worden. En een plek voor aankomende studenten om overtuigd te worden van de mogelijkheden bij de Hva.

Tijdens ons proces ontdekten we verschillende teksten die aansloten bij de gedachtegang van de University Store. De store is ontwikkeld vanuit een eerder concept genaamd: Spot. Deze naam hebben we vastgehouden in verschillende uitingen. We bedachten daarom deze zin:

'The dreamers of today will be spotted tomorrow.'

De komende weken zijn wij bezig met de ontwikkeling van verschillende campagnes om de store onder de aandacht te brengen van de juiste doelgroep. Maar bekijk hieronder vast het resultaat van onze branding.




--

Voor de social media kanalen van US ontwikkelden we verschillende Canva templates die makkelijk aan te passen zijn. Daarnaast maakten we een duidelijk plan zodat er geen onduidelijkheden meer zijn in de toekomst. De social media accounts van US hebben nu een duidelijk doel en kunnen makkelijker gevuld worden.


Daarnaast ontving het US team een beeldbank die wij samenstelden om de komende maanden mee vooruit te kunnen.